longstay logo
Möblerade lägenheter & företagsuthyrning - besök Sweden Longstay

Vad gör oss unika?

Stay Smart är ett svenskt fastighetsbolag med en extra turbo. Vår passion är att skapa långsiktigt värde genom innovativa och anpassade boendelösningar. Vi betjänar en bred kundkrets, från privata hyresgäster till företag och viktiga samhällsfunktioner, inklusive kommunala insatser. Se vår video för en inblick i vad som gör oss unika.

Nöjda hyresgäster

Utvalda fastigheter

Smarta investeringar

Hållbar utveckling

Utvalda partners

Smarta IT-lösningar

Vad vi gör

Stay Smart förvärvar och utvecklar fastigheter för att skapa säkra hyresintäkter över lång tid med hög avkastning.

Stay Smart är ett svenskt fastighetsbolag som fokuserar på att skapa långsiktigt värde genom smarta boendelösningar för privatpersoner och viktiga samhällsfunktioner. Genom att välja rätt fastigheter att förvärva och utveckla skapar vi både långsiktig tillväxt i fastighetsbeståndet och starka kassaflöden från start i vår uthyrningsverksamhet. Vår fastighetsportfölj består mestadels av hyresrätter men även en del samhällsfastigheter.

Få reda på mer
>

Stay Smart i korthet

Långsiktig tillväxt och kassaflöde från start

Vi skapar nöjda hyresgäster genom smart fastighetsutveckling samt ett eget uthyrningsbolag. Vårt service team skapar unika boendelösningar. Stay Smart skapar värde både för våra kunder, våra aktieägare och samhället i stort. Vi hyr ut våra fastigheter till privatpersoner, företag som är i behov av bostäder samt till samhällsnyttiga funktioner.

  • Fastigheter
  • Fastighetsutveckling
  • Samarbetspartners
  • Proptech
rrdevs
rrdevs

12

Avslutade projekt 2022

18

Fastigheter

20

Anställda

105,000

Sålda nätter 2022

Mer information

Nyheter och finansiell information

Ett hållbart affärscase

Stay Smarts roll i en hållbar värld

Stay Smarts viktigaste bidrag till en hållbar värld är att utveckla lönsamma gröna fastigheter och teckna gröna avtal med operatörer. Syftet är att skapa resurseffektiva fastigheter och verksamheter som minskar Stay Smarts klimatavtryck samtidigt som verksamheten växer.
Stay Smart ökar takten för att erbjuda ett hållbart affärscase och göra våra fastigheter hållbara. Hållbarhet blir viktigare för varje dag, och Stay Smart arbetar på att hitta sin roll i detta nya, snabbt föränderliga landskap.
Ett annat viktigt område är att analysera hur motståndskraftiga Stay Smarts fastigheter är mot effekterna av klimatförändringar – både fysiskt och intäktsmässigt. Vi kommer därför att göra en fördjupad klimattålighetsanalys av våra fastigheter och ta fram handlingsplaner där det behövs.
Det är viktigt för oss att ta väl hand om våra medarbetare. I detta avseende har Stay Smart en stark plattform att fortsätta bygga på. Organisationens senaste jämställdhets- och inkluderingsrapport visade att Stay Smart har en stark kultur där medarbetarna känner sig inkluderade och respekterade. Enligt vår egen medarbetarundersökning skulle alla anställda på huvudkontoret och inom fastighetsförvaltningsorganisationen varmt rekommendera vårt företag som arbetsgivare. Stay Smart har anställda från många olika länder och kulturer och vi lägger ner mycket tid på att se till att alla känner sig inkluderade.

Stay Smart medarbetare

Möt och kontakta våra trevliga medarbetare i Stay Smart teamet

Adam Morgan

Grundare/ Verksamhetschef 

Christian Loklint

Grundare/ Fastighetschef 

Christian Öhlander

Cheif operating officer 

Maximilian Hermelin

Grundare/ Finansansvarig 

Hanna Hallingström

Ekonomi chef 

Emelie Gentele

Ekonomi/ CFO 

Tobias Björkman

Fastighetsförvaltare 

Sabine Vejdemo

Bokningsagent  

Marcus Carlsson

Platschef 

Malin Karlsson

Städchef 

Marija Vrbec

Fastighetsförvaltare 

Victor Marques

Fastighetsskötare 

Bobby Bruhn

Service/lokalvård 

Tommy Stålhand

Service/ lokalvård 

Roscyn Lopez

Service/ lokalvård 

Belul Teshome

Service/ lokalvård 

Teklia Sheshay

Service/ lokalvård 

Ifeoma Eze

Service/ lokalvård 

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss!