Stay Smart acquires yet another property in Västerås from Mimer.

Stay Smart Fastigheter stärker sin närvaro i Västerås genom nytt förvärv från Mimer Bostads AB

Västerås, 2024-01-31 – Stay Smart Fastigheter meddelar idag med glädje förvärvet av en centrumfastighet i Västerås från Mimer Bostads AB. Belägen vid Karlfeldsplatsen, innefattar fastigheten en viktig Coop-butik, en restaurang och kontorslokaler på totalt ca 1650 kvm, vilket gör den till en nyckelkomponent i stadsdelens dagliga liv.

Stay Smart Fastigheters VD uttrycker entusiasm: "Detta förvärv vid Karlfeldsplatsen är ett viktigt steg för oss, som stärker vår närvaro i Västerås och vår relation med Mimer Bostads AB. Vi är stolta över att bidra till stadsdelens dynamik och ser fram emot att välkomna alla hyresgäster till deras nya hem."

Detta strategiska tillägg till Stay Smart Fastigheters portfölj understryker bolagets engagemang för hållbar utveckling och värdeskapande i Västerås. Bolaget ser fram emot att fortsätta sin positiva inverkan på stadens tillväxt och samhällsutveckling.

För mer information, kontakta: Stay Smart Fastigheter E-post: info@staysmart.se Telefon: 010 330 30 44

Om Stay Smart Fastigheter Ett framstående fastighetsbolag fokuserat på att utveckla och förvalta fastigheter som berikar samhällen och skapar värde för hyresgäster och aktieägare.

Visa mer

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss!