New Property portfolio acquired in Västerås from Mimer.

Stay Smart Properties förvärvar prestigefylld portfölj i Västerås från Mimer Fastigheter.

Västerås, Sverige – Stay Smart Properties, en ledande aktör inom fastighets- och företagsbostads sektorn, är glada att tillkännage förvärvet av en betydande fastighetsportfölj i Västerås från Mimer Fastigheter. Detta strategiska drag markerar en styrka i Stay Smart Properties expansion och engagemang för att erbjuda förstklassiga boendelösningar.

Stay Smart utökar närvaron i Västerås med en portfölj på 8500 kvm. Den förvärvade portföljen består av tre enastående fastigheter, som sammanlagt omfattar 8500 kvadratmeter. Förvärvet är ett bevis på Stay Smart Properties dedikation till att växa sin närvaro på nyckelplatser och erbjuda en mångfald av boendelösningar för att möta de föränderliga behoven hos ett modert samhälle. Portföljen innefattar en blandning av bostadsenheter som lägenheter, korttidsboenden och servicebostäder. 

En ljus framtid i Västerås

"Detta förvärv markerar ett nytt kapitel för Stay Smart Properties i Västerås. Företaget ser fram emot att integrera dessa fastigheter i sin befintliga portfölj och förbättra boendeupplevelsen för nuvarande och framtida invånare. Stay Smart Properties är fortsatt dedikerade till innovation, hållbarhet och kontinuerlig förbättring av sina tjänster. Vi vill passa på att tacka Mimer, Västerås stads kommunala fastighetsbolag, för förtroendet och tilliten att låta oss genomföra och förvärva dessa fastigheter. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete där Västerås stad fortsatt är hyresgäst till Stay Smart i ett par av fastigheterna". 

 

Visa mer

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss!